Emir Hadžihafizbegović: Već 25 godina se borim sa nesanicom (VIDEO)

“Nikad nisam ustao poslije pola šest. Ima jedna zanimljiva stvar kad mogu da spavam – kao suvozač. To je fenomen”, rekao je glumac

Foto: YouTube/Printscreen

Predstavu “Audicija” odgledalo je više od dva i po miliona ljudi širom regiona.

Tadašnji studenti glume, danas veliki glumci, okupili su se nakon 33 godine od prvog izvođenja.

razgovoru s Emirom Hadžihafizbegovićem, koji glumi Bogoljuba Šaulića, Dnevnik.hr je saznao  zašto ta predstava i danas drži rekorde posjećenosti i kako se obračunao s lažnim profilima na društvenim mrežama, koliko je smršao za posljednju ulogu u filmu i kako se nosi s dugogodišnjom nesanicom.

“Imao sam privilegiju da budem blizu Roberta De Nira sad kad je bio na Sarajevo Film Festivalu i tako smo malo ćaskali i on mi je rekao da su najbolje glumačke godine zapravo između 55 i 70”, kaže Emir.

Iak nije ljubitelj društvenih mreža, neko se sjetio i umjesto njega otvoriti profile – njih čak četiri.

“Kakvi to moraju biti polusvijeti i idioti, u vaše ime komentarišu razne stvari. Prijavio sam ih, dva su ukinuta, jedan se prekinuo, a jedan se ne da”, otkriva Hadžihafizbegović.

Za potrebe filma “Žaba” smršavio je popriličan broj kilograma, a imao je i problema sa očima pa se operiisao.

Međutim, nije to jedini problem koji Emir ima.

“Već duži niz godina, 25, borim se i sa nesanicom. Isto sve, ali tijelo se naviklo. Baci me oko dva i već sam oko pet-pola šest na nogama. I tako već 25 godina. Nikad nisam ustao poslije pola šest. Ima jedna zanimljiva stvar kad mogu da spavam – kao suvozač. To je fenomen”, rekao je glumac za Dnevnik.hr.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!