Otac Rafailo ponovo hit na internetu: Pokemoni su demonske sile koje prethode još ozbiljnijim (VIDEO)

“Za njih ima mjesta, braćo i sestre. I za mnoge druge Pokimene i Supermene. A za Gospoda, za Boga, za svetitelje njegove, za angele njegove, pazite, za majku njegovu, za oca njegovog i Duha svetog nema mjesta”, rekao je sveštenik Rafailo

Sveštenik SPC, otac Rafailo, iguman manastira Podmaine, svojom najnovijom besjedom ponovo je “zapalio” društvene mreže.

Ovog puta nije pričao o “kvalitetu kokaina”, već o Pokemonima, koje naziva Pokimoni.

“Nema toga ko nije čuo za njega. Pazite, Pokimoni… Ko god da su, evo, ispitujemo ovu našu dečurliju…loviš ih. Jeste li čuli za lov? Kažu: ‘Jesmo, kako nismo’. Za Pokimone, pazite, ima mjesta. I ne samo ima mjesta, nego ima i interesovanja. Pa ćemo ovdje prije desetak dana da vidimo čovjeka koji sa svojim priborom, lovačkim, takozvanim mobilnim telefonom, trči po gradskom parkingu, prepada žene i narod, jer tu je, na domaku je da ga ulovi. Koga? A on, onako, isčuđujući se, odgovara: ‘Pa Pokimona’“.

U nastavku ih naziva demonima.

“Za Pokimone, tj. demone, jer to je već ozbiljnija pojava demonskih sila, koja prethodi još ozbiljnijim. Za njih ima mjesta, braćo i sestre. I za mnoge druge Pokimene i Supermene. A za Gospoda, za Boga, za svetitelje njegove, za angele njegove, pazite, za majku njegovu, za oca njegovog i Duha svetog nema mjesta”, rekao je sveštenik Rafailo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!