Ušao je u kuću i vidio prijatelja kako mu seksualno zlostavlja ćerku: Nije čekao ni tren, već ga je žestoko kaznio

Sreća u nesreći je bila da je majka djevojčice zaboravila nešto, pa su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju. Nullin više nije bio na kauču, gdje su ga ostavili samo nekoliko minuta prije toga, a vrata od dječije sobe su bila otvorena

Jason Nullin (26) iz Missourija optužen je za sodomiju i seksualno zlostavljanje jednogodišnje djevojčice koju je čuvao.

Užasan zločin desio se dok je Jason čuvao bebu svojih prijatelja, dok su oni otišli do prodavnice. Međutim, čin nije uspio da sprovede do kraja.

Sreća u nesreći je bila da je majka djevojčice zaboravila nešto, pa su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju. Nullin više nije bio na kauču, gdje su ga ostavili samo nekoliko minuta prije toga, a vrata od dječije sobe su bila otvorena.

Kada je majka ušla u sobu, videla je Nullina kako fotografiše bebino međunožje, ujedno dodirujući bebine genitalije, a potom i samozadovoljavajući sebe. Bijesni otac bebe dohvatio je obližnju komodu i razbio je o prijatelja pedofila, a potom nastavio da ga tuče.

Majka je tada pozvala policiju i komšiju, da njen muž ne bi ubio Nullina.

Kada su ga naknadno pitali zašto je uradio to svojim prijateljima, monstrum je ponavljao da ne zna i da se nada da će zbog svog nedjela ispaštati, piše Daily Mail, prenosi avaz.ba

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!