Milan Lovrić, koji je juče ubio bivšu suprugu kamenom, izvršio samoubistvo

Kako saznaje “Blic”, Lovrić se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1:15 nakon ponoći, kod stajališta Tošin bunar. Nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru. Prvi put je osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dvije godine jer je pretukao najstarijeg sina

Milan Lovrić (Foto: Facebook)

Milan Lovrić (46), koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, izvršio je samoubistvo, potvrđeno je “Blicu”.

Kako je potvrđeno “Blicu”, Milan je, nakon brutalnog ubistva, pobjegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gdje je potom skočio pod voz.

Hitna pomoć je na licu mjesta mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Kako saznaje “Blic”, Lovrić se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1:15 nakon ponoći, kod stajališta Tošin bunar. Željeznički saobraćaj bio je u prekidu od 1:25 do 3:40 sati.

Inače, u to doba je na stajalištu Tošin bunar gust saobraćaj i noću, a vozovi saobraćaju na otprilike svakih pola sata, piše “Blic”.

Svjedoka samoubistva nije bilo, a kako kažu stanovnici koji žive u blizini Tošinog bunara, vidjeli su Hitnu pomoć, policiju i tijelo muškarca na šinama.

Juče na mjestu zločina (Foto: Printscreen)

“Moj sin je krenuo na posao kada je vidio policiju i hitnu pomoć. Pitao ih je šta se dešava, a onda je vidio da je čovjek poginuo. Nismo znali o kome se radi. Policija je bila na licu mjesta do jutra”, kazao je “Blicu” jedan Novobeograđanin.

Na licu mjesta vidljivi su tragovi krvi.

Milan je juče imao zakazani kontrolisani sastanak sa bivšom suprugom Olgom u Centru za socijalni rad. On je parkirao automobil ispred Centra, ušao u hol gdje je sačekao Olgu, a kada je došla on ju je, naočigled njihovo troje dece, napao i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio.

On se potom mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah otpočela potragu za njim.

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru.

Prvi put je osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dvije godine jer je pretukao najstarijeg sina.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!