Stravičan zločin na Novom Beogradu: Pred djecom, ispred Centra za socijalni rad, ubio ženu kamenom i odšetao (VIDEO)

Očevici pričaju da je napadač, inače vlasnik auto škole, i prije nego što je žena sa djecom došla, prijetio da će je ubiti. Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo da je udara kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala da ga spriječe u tome i preklinjala ga da prestane

Foto: Printscreen

Ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu danas oko 15:20 dogodilo se stravično ubistvo, kada je jedan muškarac usmrtio ženu udarcima kamenom u glavu, saznaje “Blic”.

Kako saznaje taj list na licu mjesta, žrtva O. L. i njen muž M. L. (46) su živjeli rastavljeno, a ona je došla u Centar za socijalni rad sa tri sina starosti deset, osam i tri godine, kako bi ih otac vidio.

Očevici pričaju da je napadač, inače vlasnik auto škole, i prije nego što je žena sa djecom došla, prijetio da će je ubiti. Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo da je udara kamenom u glavu, a prestravljena djeca su pokušavala da ga spriječe u tome i preklinjala ga da prestane, saznaje “Blic” na licu mesta.

Nesrećna žena je, nakon što je on udario više puta, pokušala da pobjegne i trčala je vičući: “Ubiće me!”, pokušavajući da se zakloni u nekoj usputnoj prostoriji, pričaju očevici. Nakon toga, čuo se samo prasak stakla. Žena se potom našla u lokvi krvi, a na glavi su joj, osim povreda nanijetih kamenom, pronađeni i djelići stakla.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao, pričaju očevici. Policija traga za napadačem.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!