Muke Atife Nokić: Ostavljena u dugovima za vantjelesnu oplodnju, mora da seli prije zime, a nema gdje…

Atifu je suprug Šerif napustio, a da stvar bude još gora, moraće sama da plaća kiriju za sobu i ratu za kredit! Jer, ova napaćena žena podigla je kredit za vantjelesnu oplodnju i banci mjesečno plaća 10.000 dinara. Kako je rekla za “Blic”, to je cio iznos koji dobija kao nadoknadu za nezaposlene osobe. Ostalo joj da da otplati još 30.000 dinara, ali to nije kraj njenim mukama…

Foto: Printscreen

Novopazarka Atifa Nokić, koja je nedavno rodila djevojčicu Alinu u 60. godini, moraće sama da je podiže, jer je njen suprug Šerif odlučio da ih napusti.

Da stvar bude još gora, Atifa će sada morati sama da plaća kiriju za sobu i ratu za kredit! Jer, ova napaćena žena podigla je kredit za vantjelesnu oplodnju i banci mjesečno plaća 10.000 dinara, piše “Blic”.

Kako je rekla za “Blic”, to je cio iznos koji dobija kao nadoknadu za nezaposlene osobe. Ostalo joj da da otplati još 30.000 dinara, ali to nije kraj njenim mukama.

Zbog loših uslova u kojima živi sa bebom, moraće da se odseli prije zime. Kako kaže, ima rođake, ali ni oni nisu dobro situirani, a i da jesu, imaju svoje porodice, probleme, izdatke…

Tokom razgovora sa novinarom “Blica”, Atifa je sve vrijeme plakala, što od sreće jer je konačno postala majka, što od tuge što ju je muž napustio, što nema nikoga, nema ni para, a mora i da se seli…

“Muž je definitivno odlučio da ode i rekao mi da mu ne pada na pamet da prizna dijete, jer ionako nije donirao spermu”, objašnjava Atifa i dodaje da je Šerif trpio veliki pritisak komšija, poznanika, javnosti uopšte.

“Svi mu govore da je budala ako prizna dijete… Do sada je kiriju plaćao Šerif, a sada ne znam kako ćemo, požalila se druga nastarija majka u Srbiji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!