Horor u Moskvi: Pijani Rusi ubili čovjeka, raskomadali mu tijelo, uši pronađene na roštilju

Kako je moskovska policija rekla za rusku novinsku agenciju Lenta, čovjek je ubijen sa najmanje dva udarca čekićem u glavu. Žrtva je preminula na licu mjesta, a počinioci su mu zatim raskomadali tijelo i odnijeli ostatke na periferiju Moskve, gdje su pokušali da ih spale

Foto: Printscreen

U okolini Moskve, u jednom od odmarališta u Solnečogorskom, policija je otkrila na roštilju ostatke ljudskog tijela, prenosi danas ruska NTV.

Ta TV navodi da je lokalni čuvar osjetio neprijatni miris, a zatim otkrio ostatke ljudskog tijela na roštilju. Policija je potom u žbunju pronašla glavu čovjeka bez ušiju. Kako je rekao svjedok, one su bile na roštilju, prenose “RIA Novosti”.

Kako je moskovska policija rekla za rusku novinsku agenciju Lenta, čovjek je ubijen sa najmanje dva udarca čekićem u glavu. Žrtva je preminula na licu mjesta, a počinioci su mu zatim raskomadali tijelo i odnijeli ostatke na periferiju Moskve, gdje su pokušali da ih spale.

Za zločin je optužena grupa ljudi koja je boravila u odmaralištu, a koju je policija našla u alkoholisanom stanju i sa tragovima krvi na sebi. Kako se ispostavilo, jedan od njih je ranije radio kao kuvar u restoranu. Tokom ispitivanja on je priznao krivicu, prenosi “Blic”.

U kućici u kojoj su odmarali pronađeni su sjekira, testera i čekić, za koje se pretpostavlja da su bili oruđe zločina. Kako je rekao izvor iz policije, u kući su pronađene i medicinske maske, rukavice i polietilenski film sa tragovima za koje policija sumnja da je krv.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!