Titova unuka Saša Broz: “Vjerujte mi da bi djed, da vidi Rvacku danas, sam svoju ploču sa trga skinuo”

“Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave vama/nama, nego čovjekom koji je mrtav 37 godina”, napisala je nakon što je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić juče objavio da namjerava da preimenuje Trg maršala Tita u Trg Republike Hrvatske

 

Saša Broz (Foto: Facebook)

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objavio je juče da namjerava da preimenuje Trg maršala Tita u Trg Republike Hrvatske.

Ovaj potez, kako piše hrvatski portal Index, za cilj ima kupovanje glasova u Gradskom vijeću, a izazvao je žestoke reakcije javnosti.

Među onima koji su se oglasili povodom preimenovanja trga je i Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, prenosi blic.rs.

Titova unuka je na svom Facebook profilu poručila da bi njen djed “sam skinuo svoju ploču s trga da vidi Rvacku danas”.

“Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga. Voljela bi Vas utješiti i reći ‘ajd fala Bogu skinuli ga’ i ta će tema biti stavljena ad acta….ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog…ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto. Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.

Tito je otišao u povijest ?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.
Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.

Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu – a nije nogomet.

A sad …..ajmo delat!!!!”, napisala je Saša Broz.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!