Ubistvo Anela Papića: Raspisana međunarodna potjernica za Senadom i Muberom Muhović iz Sjenice

“Nakon dolaska iz Njemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad”, rekao je “Kuriru” izvor iz istrage. Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vrijeme došao na sastanak

Foto: Facebook

Novopazarska policija raspisala je međunarodne poternice za Senadom i Muberom Muhović iz Sjenice zbog sumnje da su ubili ili su umiješani u ubistvo Sjeničanina Anela Papića (32), čije je tijelo pronađeno u subotu u selu Ponorac, piše “Kurir”.

Iako istraga o svirepom ubistvu Papića još traje, navodno svi dosadašnji dokazi i saslušanja ukazuju na to da su supružnici Muhović glavni osumnjičeni, navodi taj list.

“Nakon dolaska iz Njemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad”, rekao je “Kuriru” izvor iz istrage.

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vrijeme došao na sastanak, gdje ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svijest.

“Nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao namjeru da usmrti ili samo pretuče Anela”, ispričao je izvor “Kurira”.

Kada je primijetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što je pokušao da spali tijelo, ali u tome nije uspio, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobjegao. Ubrzo se spakovao, sjeo u automobil i sa Muberom i dvoje djece krenuo put Njemačke.

Iz Srbije su izašli na graničnom prelazu Horgoš u petak.

Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače i da je tako savladao Anela, kao i da su oni učestvovali i u Anelovom mučenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!