Tragedija: Pošao u Štrpce da sahrani brata, pa izgubio ćerku

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 21 sat, kada je automobil “ford focus” kojim je upravljao Đorđe Vidaković sletio u rijeku Rzav pod još nerazjašnjenim okolnostima

Foto: Privatna arhiva

Stoja Vidaković (34) preminula je juče ujutru u bolnici u Foči od posljedica povreda zadobijenih kada je njena porodica automobilom sletjela u kanjon rijeke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac Đorđe, majka Stanica i sestra Ivana (32) povrijeđeni.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 21 sat, kada je automobil “ford focus” kojim je upravljao Đorđe Vidaković sletio u rijeku Rzav pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Porodica Vidaković krenula je u Štrpce nakon vijesti da je preminuo brat Đorđa Vidakovića.

“U subotu predveče im je javljeno da je u Štrpcima, odakle je Đorđe rodom, preminuo njegov brat. Spremili su se na brzinu i krenuli kod familije u Republiku Srpsku preko Dobruna. U šoku sam, saznanja o nesreći su veoma štura. Jedno što mi prolazi kroz glavu jeste da je Đorđu pozlilo za volanom, poslije vijesti o smrti brata”, priča Stojina poznanica, prenosi avaz.ba.

Svjetlana Govedarica, portparol policijske uprave Foča, potvrdila je da je Stoja podlegla povredama.

“Devojka je preminula juče oko 3:30 sati u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje se nalazi i njena majka, koja je u stabilnom stanju”, rekla je ona.

Prema njenim riječima, druga kćerka Ivana je zbog težine povreda prevezena iz užičke bolnice u Beograd na liječenje. Njihov otac Đorđe zadržan je u bolnici u Užicu i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!