Mandić prijeti: Napad na moje obezbjeđenje je uvod u mogući građanski rat

Članovi Mandićevog obezbjeđenja su prvo napadnuti ispred sjedišta Nove, a onda se obračun nastavio kada ih je više osoba napalo ispred Urgentnog centra, saopšteno je na vanrednoj konferenciji za novinare Demokratskog fronta. Radi se o Dejanu Gojkoviću i Goranu Nikeziću, bivšim pripadnicima Sedmog bataljona

Foto: Youtube/Printscreen

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandć, kazao je da su dvojica njegovih članova obezbjeđenja napadnuta danas u Podgorici ispred prostorija Nove srpske demokratije.

Mandić je kazao da ne strahuje za svoju ličnu bezbjednost, ističući da je i sam bio u vojsci. On je ocijenio da je napad uvod u mogući građanski rat i tvrdi da iza napada stoje vlasti.

On je pozvao vlasti da se ne bave tim slučajem, jer nemaju povjerenja u institucije, piše portal vijesti.me.

Članovi Mandićevog obezbjeđenja su prvo napadnuti ispred sjedišta Nove, a onda se obračun nastavio kada ih je više osoba napalo ispred Urgentnog centra, saopšteno je na vanrednoj konferenciji za novinare Demokratskog fronta.

Radi se o Dejanu Gojkoviću i Goranu Nikeziću, bivšim pripadnicima Sedmog bataljona, koji su uhapšeni sa još tri osobe nakon, kako je saopšteno iz policije, zbog tuče u Njegoševoj ulici koja se desila u 14.30.

Kako je saopšteno iz policije, tom prilikom su uhapšeni Davor Zlatičanin (24), Gledis Čekaj (34) i Đorđije Šunjević (31) koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali sa jedne strane, i Gojković i Nikezić na drugoj strani.

Nikezić se javio u Urgentni blok radi ukazivanja ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadobio u tuči, a sukob se djelimično nastavio i u krugu Kliničkog centra, navedeno je iz policije.

Nebojša Medojević kazao je da kompletno Predsjedništvo DF-a preuzima odgovornost za sve što se desi u narednom periodu.

Medojević je kazao da je današnji incident orkestrirala Agencija za nacionalnu bezbjednost i pozvao na rješavanje političke krize. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!