Neko je morao da strada: Piton se ustremio na kraljevsku kobru, ali je ubrzo zažalio (VIDEO)

“Rijetko se viđaju dva top predatora kako se bore usred bijela dana. Još rjeđe se može vidjeti kobra kako ubija drugu zmiju tako brzo s tako preciznim ugrizom. Obično su zmije ispreplatene dok se bore između sebe”, rekao je za ladbible.com jedan od stanovnika u blizini puta, Sheldon Trollope

Kraljevska kobra nije bez razloga dobila svoje ime, a to pokazuje video koji je snimljen na jednom šumskom putiću u Singapuru.

Jedan mlađi mrežasti piton, dugačak nešto više od dva metra, namjerio se na kraljevsku kobru koja nije najbolje prihvatila ometanje svog prostora. Prije nego se piton snašao, otrovnica je zarila zube u njegovo tijelo i brzo se povukla u žbunje, ostavivši nesretnog udava da ugine u agoniji dok se otrov širio njegovim tijelom.

“Rijetko se viđaju dva top predatora kako se bore usred bijela dana. Još rjeđe se može vidjeti kobra kako ubija drugu zmiju tako brzo s tako preciznim ugrizom. Obično su zmije ispreplatene dok se bore između sebe”, rekao je za ladbible.com jedan od stanovnika u blizini puta, Sheldon Trollope, prenosi jutarnji.hr.

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!