Prevareni: Đukanović i Marković sa “Porošenkom” i “Grojsmanom” o fabrici čokolade i NATO-u (AUDIO)

Đukanović je u razgovoru, koji je trajao 21 minut, obećao da će pomoći da se riješi problem sa fabrikom čokolade, koja je svojevremeno planirana na Cetinju, dok je Marković najviše vremena u razgovoru dugom 17 minuta posvetio pitanju ulaska u NATO

Leksus i Vovan (Foto: Youtube)

Čuveni ruski prankeri Leksus i Vovan uspjeli su da prevare bivšeg i sadašnjeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića i Duška Markovića, predstavljajući se kao predsjednik Ukrajine Petar Porošenko i premijer Vladimir Grojsman.

Leksus i Vovan su poznati po tome što zovu državnike širom svijeta i predstavljaju se kao njihove kolege, pa su njihove žrtve bile i turski predsjednik Redžep Erdogan, američki senator Džon Mekejn…

Đukanović je u razgovoru, koji je trajao 21 minut, obećao da će pomoći da se riješi problem sa fabrikom čokolade, koja je svojevremeno planirana na Cetinju, dok je Marković najviše vremena u razgovoru dugom 17 minuta posvetio pitanju ulaska u NATO.

“Naš predsjednik je iznio optužbe protiv lidera pokreta anti-NATO, i kod nas će se voditi veoma ozbiljan proces o tome. Mi ćemo učiniti da više niko ne bude imao mogućnosti da bilo šta uradi protiv interesa Crne Gore, protiv svoje države”, kazao je Marković.

Đukanović, kojeg je pranker kontaktirao nekoliko dana kasnije, govorio je sa lažnim Grojsmanom o problemu “proruske opozicije”.

“Postoje razlike u crnogorskom društvu. Opozicija aktivno želi da ne bude dio EU, odnosima zasnovanim na prijateljstvu sa Rusijom”, rekao je, između ostalog, Đukanović.

Razgovore sa Đukanovićem i Markovićem možete poslušati OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!