Dokle: Pogledajte kako se Trump obrukao na ceremoniji na vojnom groblju (VIDEO)

Kada je zasvirala himna, Trump se lagano zanjihao u ritmu nota i zapjevušio riječi himne, što je snimljeno i odmah podijeljeno na društvenim mrežama

Foto: Printscreen

Ne može proći nijedan dan a da se američki predsjednik Donald Trump ne osramoti.

Trump je učestvovao na ceremoniji postavljanja vijenaca na grobu Neznanog junaka na nacionalnom vojnom groblju Arlington, gdje se sahranjuju poginuli i umrli američki vojnici. Ceremonija je održana juče, na Dan sjećanja u Arlingtonu u Virginiji.

Groblje je nastalo daleke 1864. godine i jedno je od 142 nacionalna groblja te vrste u SAD-u. Od Američkog građanskog rata do danas, na prostoru od 2,53 kvadratna kilometra sahranjeno je više od 300.000 vojnika, piše slobodna-bosna.ba.

Kada je zasvirala himna, Trump se lagano zanjihao u ritmu nota i zapjevušio riječi himne, što je snimljeno i odmah podijeljeno na društvenim mrežama.

Korisnici Twittera komentarisali su njegovu reakciju na zvukove himne: “Kao da ne svira nacionalna himna, Trump kao da čuje zvuke pjesme ‘Srećan ti rođendan’”, “Govorim to stalno – ako je i dementan, uvijek bi moralo da ostane dovoljno lucidnosti za dozu odgovornosti”, “Ponaša se poput djeteta”, “Rođeni bogati sociopat”, “Nasmijali ste me, gledajući njega podsjetila sam se pjevanja nacionalne himne u dječjem vrtiću…”

Uostalom, pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!