Zdravko Čolić danas slavi rođendan, a fanove obradovao novom pjesmom za koju je spot snimio u Crnoj Gori (VIDEO)

Tekst i muziku pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču

Zdravko Čolić je danas, na svoj rođendan, riješio da obraduje fanove i vjernu publiku novom pjesmom pod nazivom “Mala”, za koju je snimio i spot.

Tekst i muziku pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču, prenosi svet.rs.

Zajedno sa ekipom saradnika Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija snimljeni su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koja do sada nijesu viđena u muzičkim spotovima.

“Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima”, rekao je Čolić.

“Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga ‘Male’, kako sama pejsma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom. U vječitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom”, otkrio je reditelj Keki.

Uživajte u novoj Zdravkovoj pjesmi:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!