Kolinda Grabar-Kitarović hit na internetu: Pogledajte kako je uspjela da se približi Trampu (VIDEO)

Kamere su je prvo snimile tokom šetnje svih čelnika država, kada je, prema protokolu, bila dosta udaljena od Trampa. Međutim, čim su se zaustavili, hrvatska predsjednica se stvorila odmah iza Trampa, a kasnije, kada je Angela Merkel otišla za govornicu, pojavila se i u prvom redu

Foto: Printscreen

Kolinda Grabar-Kitarović juče je prisustvovala samitu NATO-a u Briselu, a Nova TV objavila je snimak hrvatske predsjednice kako uporno pokušava, i na kraju uspijeva, da se približi američkom predsjedniku Donaldu Trampu.

Kamere su je prvo snimile tokom šetnje svih čelnika država, kada je, prema protokolu, bila dosta udaljena od Trampa. Međutim, čim su se zaustavili, hrvatska predsjednica se stvorila odmah iza Trampa, a kasnije, kada je Angela Merkel otišla za govornicu, pojavila se i u prvom redu, piše slobodna-bosna.ba.

Na kraju, tokom razgledavanja novog sjedišta NATO-a, Kolinda je ponovo požurila do Donalda Trampa, od kojeg se potom sve vrijeme šetnje nije odvajala. Ipak, kamere nisu uspjele da zabilježe neki konkretniji kontakt.

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!