Bjelopoljcu osam mjeseci robije: Gurnuo s mosta menadžera Stokholma

Rabrenović je 2. avgusta prošle godine, oko 3:30 časova u budvanskom naselju Maine, gurnuo sa mosta stranog državljanina koji je tom prilikom pao sa pet metara visine na kameno rječno korito, zadobivši teške povrede glave. Kristofer je hitno operisan u risanskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje je bilo dugo vremena kritično

Bjelopoljac Ljubomir Rabrenović (28) osuđen je na osam mjeseci robije zbog nanošenja teških tjelesnih povreda četrdesetpetogodišnjem švedskom državljaninu Kristofu N, menadžeru grada Stokholma.

Prvostepenu presudu u Višem sudu u Podgorici izrekao je sudija Radomir Ivanović.

Rabrenović je 2. avgusta prošle godine, oko 3:30 časova u budvanskom naselju Maine, gurnuo sa mosta stranog državljanina koji je tom prilikom pao sa pet metara visine na kameno rječno korito, zadobivši teške povrede glave.

Kristofer je hitno operisan u risanskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje je bilo dugo vremena kritično.

Do incidenta je došlo nakon noćnog provoda u popularnoj diskoteci na periferiji Budve. Šveđanin je te noći bio u provodu sa svojom prijateljicom Beograđankom, a nakon zabave u gradu, provod su nastavili u noćnom klubu. Kristof je uzeo separe do jednog u kome je sjedio Rabrenović sa dva prijatelja iz Budve. Rabrenović je, kako su tada prenijeli mediji, dobacivao djevojci, koja je pratiocu objasnila da je momci uznemiravaju, što je ovoga naljutilo.

Nakon kraće prepirke u diskoteci, Šveđanin je odlučio da sa djevojkom napusti lokal. Za njima je krenuo i Rabrenović, kako bi raščistili stvari. Njih dvojica su se sreli na malom kamenom mostu udaljenom dvadesetak metara od diskoteke, gdje je došlo do čarke. Počeli su da se guraju, a Rabrenović ga je jako udario i odgurnuo, tako da je Kristof pao preko niske ograde na kameno dno presušene rijeke, prenosi CdM pisanje “Dan”.

Rabrenović, koji je u to vrijeme radio kao konobar u jednom plažnom baru, intervencijom policije odmah je uhapšen i sproveden na saslušanje, kao i njegovi prijatelji koji su bili u njegovom društvu te noći i prijateljica povrijeđenog Šveđanina. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!