Teška nesreća kod Srbobrana: Poginuli dječak, majka i njena prijateljica, bračnom paru se bore za život

Kako je došlo do udesa dva automobila takođe zasad nije poznato, ali nakon njihovog sudara automobil u kojem je bilo troje poginulih se zapalio i isprevrtao. Vozilo se na kraju zaustavilo u odvodnom kanalu pored puta, gdje je izgorjelo. Tijela poginulih prebačena su u Novi Sad u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine, gdje će biti urađena obdukcija po hitnom postupku, a dvoje povrijeđenih prevezeno je u vrbašku bolnicu sa teškim tjelesnim povredama

Kornelija Baćniski sa sinom Nikolom (Foto: Facebook)

Kornelija Baćniski (33), njen sin Nikola (12) i Stoja Ljubišić poginuli su juče oko 13 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana, piše blic.rs.

Kako saznaje “Blic”, poginuli su bili u “renou megan” novosadskih tablica, koji se nakon udesa zapalio i izgorio do neprepoznatljivosti.

U “volksvagenu polo” subotičkih tablica, koji je učestvovao u sudaru, teško je povređen bračni par Ana i Dejan Bazan i ljekari se bore za njihove živote.

Stoja Ljubišić (Foto: Facebook)

Kako je došlo do udesa dva automobila takođe zasad nije poznato, ali nakon njihovog sudara automobil u kojem je bilo troje poginulih se zapalio i isprevrtao. Vozilo se na kraju zaustavilo u odvodnom kanalu pored puta, gdje je izgorjelo.

Tijela poginulih prebačena su u Novi Sad u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine, gdje će biti urađena obdukcija po hitnom postupku, a dvoje povrijeđenih prevezeno je u vrbašku bolnicu sa teškim tjelesnim povredama.

Kako je za “Blic” izjavila portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović, povrijeđenima je ukazana hitna medicinska pomoć i do zaključenja broja i dalje su bili u operacionoj sali gdje su se ljekari borili za njihove živote.

Bračni par Bazan (Foto: Facebook)

Na mjestu nesreće i juče se mogao vidjeti jeziv prizor nakon udesa.

“Tu se nalazi opasna krivina koja je prilično nepregledna zbog okolnog rastinja. Pretpostavljam da je neko od učesnika izgubio kontrolu nad automobilom i direktno naletio na vozilo iz suprotnog smjera”, pričaju mještani Srbobrana.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!