Najgora Trumpova tajna: Pristao da ima dijete sa Melanijom uz sramotan uslov

“Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je: ‘Sama si htjela dijete’”, tvrdi prijatelj

Foto: Youtube/Printscreen

Otkako je postao i zvanično novi predsjednik SAD-a u javnosti se sve češće spominje kako Donald Trump i ne vodi previše računa o supruzi Melaniji.

Ove tvrdnje dodatno dobijaju na važnosti nakon što je jedan neimenovani prijatelj bračnog para Trump u javnost iznio nove informacije.

“Stvari su se promijenile šest mjeseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to posljednji voz”, ispričao je prijatelj koji ih je u to vrijeme često posjećivao, piše Vanity Fair.

Neimenovani prijatelj je, prenosi avaz.ba, objasnio da je dijete bila Melanijina želja i da se Trump trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ona ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što prije vrati vitku liniju nakon porođaja.

“Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je: “Sama si htjela dijete”, tvrdi ovaj prijatelj.

Druga dva izvora ispričala su da Melania i Trumpova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima, zapravo da je njihov odnos hladan. Čak su dodali i da je Melania razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za polni organ.

“Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo”, ispričali su prijatelji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!