U Kotoru pronađen zapaljen automobil: Da li je iz njega pucano na Šaranovića?

O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Vozilo, puška i ostali tragovi i predmeti upućeni su Forenzičkom centru radi vještačenja. Preduzimaju se i druge mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li su pomenuti, zapaljeno vozilo, puška i ostali predmeti povezani sa planiranjem ili izvršenjem bilo kojeg krivičnog djela”, navodi se u policijskom saopštenju

Policija provjerava da li je iz automobila koji je pronađen zapaljen u Kotoru ubijen Danilovgrađanin Slobodan Šaranović (79).

Iz policije su saopštili da su juče oko 17 časova, nakon obavještenja građana u naselju Dub našli zapaljeni BMW i u njemu automatsku pušku, pišu “Vijesti”.

“O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Vozilo, puška i ostali tragovi i predmeti upućeni su Forenzičkom centru radi vještačenja. Preduzimaju se i druge mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li su pomenuti, zapaljeno vozilo, puška i ostali predmeti povezani sa planiranjem ili izvršenjem bilo kojeg krivičnog djela”, navodi se u policijskom saopštenju.

Iz automobila u pokretu, egzekutori su u Šaranovića tada ispalili najmanje 15 hitaca, kada se iz grada vraćao ka svom stanu.

Slobodan Šaranović je 8. decembra prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gdje je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Danilovgrađaninom Ratkom Koljenšićem organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića – navodnog vođe Zemunskog klana, u centru Beograda 29. aprila 2013. godine.

Od trenutka hapšenja Šaranović je negirao krivicu. Nedavno je tokom ročišta na kojem je razmatrana kasnije vraćena optužnica kazao “da će se, ako ikada bude u mogućnosti, ‘odužiti’ svima koji su mu smjestili da odgovara pred sudom”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!