Sudska bruka: Silovao taštu zvonom za šurenje svinja dok su mu supruga i ćerka bile u bolnici, žena preminula, a on pušten

Brutalno silovanje Vere J. (59) po mišljenju sudija Višeg suda u Beogradu je nanošenje teških tjelesnih povreda. Pošto je već proveo u pritvoru 23 mjeseca, Pavlović je pušten. Sama odluka šokirala je sve uključene u slučaj, naročito što su i ginekolozi nakon jezivog zločina navodili da u karijeri nisu vidjeli da je neko tako ozlijeđen kao ova nesrećna žena. Pavlović je takođe hapšen prije osam godina jer je silovao rođenu majku, za šta je takođe proveo samo godinu dana u zatvoru

Brutalno silovanje Vere J. (59) po mišljenju sudija Višeg suda u Beogradu je nanošenje teških tjelesnih povreda.

Tako su, u skladu sa ovom kvalifikacijom, prije dva dana donijeli presudu po kojoj je Vladan Pavlović (38) na kraju, umjesto po optužnici koja ga je teretila za silovanje, osuđen za teške tjelesne povrede i to na svega godinu dana i 11 mjeseci, piše “Blic”.

“Pavlović je uhapšen za Uskrs 2015. i krivična prijava ga je teretila za silovanje. On je nesrećnu ženu pretukao, obljubio, a potom je silovao prstima ruke i zvonom koje služi za šurenje svinja. Međutim, sud ga je oslobodio za silovanje i osudio za nanošenje teških tjelesnih povreda. Iako je DNK optuženog pronađen u reproduktivnom dijelu nesrećne žene, a Pavlović takođe priznao da je koristio kupu, u obrazloženju presude se navodi da je oštećena imala samo povrede nanijete prstima”, kazao je izvor “Blica”.

Pošto je već proveo u pritvoru 23 mjeseca, Pavlović je pušten. Sama odluka šokirala je sve uključene u slučaj, naročito što su i ginekolozi nakon jezivog zločina navodili da u karijeri nisu vidjeli da je neko tako ozlijeđen kao ova nesrećna žena.

Vera je preminula početkom februara i nije dočekala presudu, a njeni najbliži kažu da se nikada nije oporavila od užasa koji je preživjela.

Pavlović je takođe hapšen prije osam godina jer je silovao rođenu majku, za šta je takođe proveo samo godinu dana u zatvoru.

Pavlović je inače bio zet nesrećne Vere i silovao ju je dok je njegova supruga sa njihovom desetomjesečnom ćerkicom bila u bolnici. Više tužilaštvo će se žaliti na presudu.

“Blic” je juče pokušao da kontaktira i sa porodicom pokojne Vere, ali oni od šoka zbog odluke sudija nisu bili u stanju da razgovaraju. Verina sestra Gordana, koja je i prijavila slučaj policiji, tada je ispričala da je Vladan zapravo vraćao Veru kući kobnog dana i da ju je ugledala na vratima modru, pocijepane odeće, dok joj se niz noge slivala krv. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!