Druga žrtva požara u Podgorici: Preminula Irena Piperović (30)

Djevojka je teško povrijeđena u subotu ujutro u požaru u porodičnom stanu u Ulici bratstva i jedinstva, kod nekadašnjeg Doma vojske. Njena majka, koja je preminula od gušenja dimom, sahranjena je juče u mjesnom groblju u zetskom selu Mahala

Foto: Služba zaštite i spasavanja

 

Podgoričanka Irena Piperović (30) preminula je na odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra.

 

Kako saznaje TV Vijesti, preminula je jutros u osam časova.

 

Djevojka je teško povrijeđena u subotu ujutro u požaru u porodičnom stanu u Ulici bratstva i jedinstva, kod nekadašnjeg Doma vojske.

 

Njena majka, koja je preminula od gušenja dimom, sahranjena je juče u mjesnom groblju u zetskom selu Mahala, piše portal vijesti.me.

 

Irenin otac – ljekar u penziji Slavko Piperović (78), zbog opekotina II i III stepena liječi se na odjeljenju plastične hirurgije.

“Ima opekotine na oko 30 odsto tijela. Te rane treba da zarastu, ali je za sada njegovo stanje stabilno”, kazali su “Vijestima” u KC-u.

 

Požar u stanu Piperovića vatrogascima je prijavljen u petak 03:27 časova, a dva minuta kasnije su stigla prva kola.

 

Majka i kćerka nađene su u spavaćoj sobi koju nije zahvatio požar, a prvi podaci ukazuju da je vatra buknula u sobi djevojke, o kojoj su zbog urođene bolesti roditelji brinuli od rođenja.

 

Tužilac, policija i vještaci su isključili mogućnost da su instalacije dovele do požara u stanu…

 

U gašenju požara učestvovalo je 11 vatrogasaca sa četiri vozila.

 

Zbog požara i dima vatrogasci i policija su tokom gašenja evakuisali nekoliko stanova iznad Piperovića. Nekoliko djece, ali trudnica, su zbog toga što su se nagutali dima odvedeni u Urgentni blok KC-a gdje su ih ljekati pregledali i pustili kući.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!