Prva fotografija monstruma: Ovo je terorista koji je ubijao na ulicama Londona

Halid Masud, koji je u srijedu pregazio tri osobe na Vestminsterskom mostu i usmrtio noževima policajca ispred zgrade britanskog parlamenta, da bi ga zatim policajci upucali i ubili, rođen je kao Ejdrijen Elms. Njegova fotografija iz mlađih dana danas je osvanula na internetu

Halid Masud, koji je u srijedu pregazio tri osobe na Vestminsterskom mostu i usmrtio noževima policajca ispred zgrade britanskog parlamenta, da bi ga zatim policajci upucali i ubili, rođen je kao Ejdrijen Elms. Njegova fotografija iz mlađih dana danas je osvanula na internetu.

Britanska policija je juče saopštila da je bio višestruko osuđivan za vršenje krivičnih dela, ali nijednom za neko delo u vezi sa terorizmom.

Masud (52) je bio poznat po brojnim pseudonimima i živio je u Zapadnom Midlendsu, engleskom okrugu u kome se nalazi i grad Birmingem, gdje je policija izvršila raciju tokom noći između srijede i četvrtka, prenio je AFP.

BBC navodi da se vjeruje da je sat vremena nakon što je iznajmio “hjundai” kontaktirao kompaniju i rekao im da mu automobil više nije potreban. Šta se dalje dešavalo do trenutka kada se odvezao do Vestminsterskog mosta gde je uletio među pješake, nije poznatom piše “Blic”.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!