Fudbalerka Elma Kolenović na originalan način čestitala rođendan svojoj nani

Elma je na svom svom Fejsbuk profilu postavila sliku na kojoj su njen brat Haris i ona kada su bili mali, ali i nana koja im sprema obrok. Pored te je nova fotografija, takođe u kuhinji, gdje su sve troje na istim „pozicijama“, a nana sprema fil za kolače…

Elma Kolenović, osamnaestogodišnja fudbalerka porijeklom iz Gusinja, na predivan i dirljiv način pokazala je koliko voli svoju nanu, čestitajući joj rođendan na svom Facebook profilu.

Elma je postavila sliku na kojoj su njen brat Haris i ona kada su bili mali, ali i nana koja im sprema obrok. Pored te je nova fotografija, takođe u kuhinji, gdje su sve troje na istim „pozicijama“, a nana sprema fil za kolače.

“Ne samo što je danas Dan majki, već i rođendan mojoj nani! Srećan rođendan, moja predivna nano! Ona je nevjerovatna žena. Uvijek zna kako da me nasmije i kada nešto nije u redu… Uvijek radi sve za njene unuke i djecu. Podsjeća me svakog dana na značaj porodice i bez nje mi sigurno ne bismo bili ovako bliski. Ona je takođe borac i bori se sa svim što joj stane na put. Moja nana je najjača osoba koju znam i zaista je moj heroj. Volim te puno i srećan ti rođendan, najljepša nano!”, napisala je Elma.

Inače, Elma i Haris Kolenović su uzorni sportisti i odlični đaci, o čemu je Portal Revije Fokus pisao ranije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!