Horor u bolnici u Prokuplju: Pijani tehničar primorao pacijentkinju da se skine gola i sjedi mu u krilu, pa prosipao kafu po njoj

Supruga mi je rekla da ju je tjerao da mu gola sjedi u krilu, da je prosipao kafu po njenom telu, dodirivao je i da je sve bilo jako strašno. Ona je sada u gorem stanju nego što je bila pre 20-tak dana, kada je primljena u bolnicu, iako se napredak nekoliko dana prije incidenta video”, tvrdi Aleksandar

Bolnica u Prokuplju (Foto: bolnicaprokulje.com)

Na odjeljenju psihijatrije prokupačke bolnice “Dr Aleksa Savić”, kako saznaje “Blic”, desio se nemio incident u kome je jedan od zaposlenih, navodno pijan, postrojavao pacijente psihijatrije tokom noći, iživljavao se nad njima, a jednu ženu je tjerao i da se svlači gola.

Za sve vrijeme dežurna doktorka je bila u svojoj prostoriji i nije reagovala, jer je navodno za incident saznala tek ujutru.

Kakon saznaje “Blic”, incident se dogodio u noći između 20. i 21. marta, kada je jedan tehničar sa odjeljenja neurologije, koje se nalazi na prizemlju iste zgrade gdje i psihijatrija, te noći slavio rođendan. On se zatim pijan popeo na sprat i sa još jednim tehničarem počeo da maltretira pacijente psihijatrije predstavljajući se kao doktor.

Među nima je bila i Violeta (26), supruga Aleksandra Jojića (31) iz Beograda. Zabrinuti suprug, koji je slučaj prijavio policiji, kaže da nije mogao da vjeruje kada mu je supruga ispričala što joj se desilo te noći.

“Najprije se u pola noći pojavio na odjeljenju, probudio pacijente i predstavio se kao doktor iz Niša. Počeo je da ih maltretira i postrojava po hodniku, a moju suprugu je tjerao da se skine gola, dodirivao je po genitalijama i grudima. Žena mi se požalila da je bilo užasno”, priča suprug Aleksandar.

On kaže da mu je supruga potvrdila da nije bilo seksualnog odnosa, ali da je fizički maltretirao lupajući joj šamare i tjerao da se skine.

“Supruga mi je rekla da ju je tjerao da mu gola sjedi u krilu, da je prosipao kafu po njenom telu, dodirivao je i da je sve bilo jako strašno. Ona je sada u gorem stanju nego što je bila pre 20-tak dana, kada je primljena u bolnicu, iako se napredak nekoliko dana prije incidenta video”, tvrdi Aleksandar.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH