Trebao je da bude sa drugom, a onda je ugledao nju: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (VIDEO)

“Trebalo je da upoznam nekog drugog…jednog supermodela. Ali nisam bio zainteresovan. Rekao sam, zaboravi nju, ko je ona sa lijeve strane?”, pitao je Tramp tada, pokazujući na svoju buduću suprugu

Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je postala prva dama, Melaniju Tramp novinari konstantno opsijedaju. Žele da saznaju svaku njenu intimnu priču, da otkriju pikanterije, ali i da zavire u odnos koji ima sa svojim suprugom, američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Njoj je i CNN posvetio specijal, koji se fokusirao na to kako se prilagođava ulozi prve dame. Kako zaključuje ova medijska kuća, Melanija je “jedna od najzanimljivijih figura Trampove administracije”.

U specijalu su se posvetili prvim godinama Melanijinog boravka u SAD, kao i njenim prvim susretom sa 45. američkim predsjednikom, piše telegraf.rs.

“Upoznali smo se na zabavi povodom modne revije…velike modne revije koju je organizovao moj prijatelj na Nedjelji mode u Njujorku, i pozvao me je. Tako smo se upoznali Donald i ja”, rekla je prva dama CNN-u.

Foto: Youtube

Zabava je bila u septembru 1998. godine u Kit Ket klubu.

“Trebalo je da upoznam nekog drugog…jednog supermodela. Ali nisam bio zainteresovan. Rekao sam, zaboravi nju, ko je ona sa lijeve strane?”, pitao je Tramp tada, pokazujući na svoju buduću suprugu.

Tramp je tada zapostavio svoju pratilju i, opčinjen Melanijinom lepotom, molio manekenku da mu da svoj broj telefona. Ona je to odbila, a on je dao njoj sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se javiti.

Melanija je tek poslije nedelju dana pozvala Trampa i pristala da izađe s njim.

Tramp ju je ubrzo šarmirao.

Foto: Youtube

Istakla je kako joj se svidjelo to što je brz na jeziku, inteligentan i poletan. Njihova veza došla je na iskušenje 2000. godine, baš u vrijeme kada je milioner prvi put namjeravao da se kandiduje za predsjednika SAD-a, ali ljubav je, čini se, bila jača. Vjerili su se 2004. na večeri u Costume Institute Gala, kada joj je Trump poklonio vjerenički prsten od dva miliona dolara. Uskoro se i preselila na Petu aveniju u popularnu Trampovu kulu.

Godinu dana kasnije, dobili su nasljednika – Barona Trampa.

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!