Obdukcija otkrila uzrok smrti desetogodišnjaka: Konstantin nije izdržao hladnoću

“Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina izvršena je obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina, koje je pronađeno 12. marta na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana usljed smrzavanja”, potvrđeno je za Avaz.ba u Okružnom tužilaštvu Bijeljina

Konstantin Stijepić (Foto: Facebook)

Obdukcija je otkrila uzrok smrti desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stijepića, čije je tijelo pronađeno u nedjelju dva kilometra od porodične kuće u selu Labucka, na području opštine Lopare u Bosni i Hercegovini.

“Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina izvršena je obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina, koje je pronađeno 12. marta na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana usljed smrzavanja”, potvrđeno je za “Avaz” u Okružnom tužilaštvu Bijeljina, prenosi “Jutarnji list”.

Tijelo nesrećnog dječaka pronašli su lovci Lovačkog društva „Bišina“ iz Šehovića, a bilo je na nepristupačnom terenu. Šest dana dječaka je tražilo 1.500 pripadnika policije, vojske i spasilačkih službi.

Bila je to jedna od najvećih potraga na prostorima sjeveroistočne BiH.

Prema nekim pretpostavkama, autistični dječak je mogao da nastrada dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srijede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno. Konstantin, osim roditelja, ima i dvije godine stariju sestru koja ide u osnovnu školu. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!