O kako je biti lepo Trump: Umjesto ćerki, poruku na Twitteru poslao Hrvatici Ivanki Majić

Požurivši da retweetuje post o svojoj ćerki, Donald Trump je u postu umjesto Ivanke Trump označio Ivanku Majić, Hrvaticu koja u Velikoj Britaniji radi kao istraživačica i digitalna konsultantica u gradskom vijeću. Na taj način je Ivanka Majić preko noći dobila nove pratioce. U razgovoru za BBC je rekla da su nju i njenog supruga u šest ujutro probudili pozivi novinara

Novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump greškom je na Twitteru, umjesto ćerku, označio drugu Ivanku, Hrvaticu s adresom u Britaniji, što joj je donijelo nevjerovatnu popularnost na društvenim mrežama.a

Požurivši da retweetuje post o svojoj ćerki, Donald Trump je u postu umjesto Ivanke Trump označio Ivanku Majić, Hrvaticu koja u Velikoj Britaniji radi kao istraživačica i digitalna konsultantica u gradskom vijeću, piše portal Klix.ba.

Milioni Trumpovih pratilaca retweetovali su post u kojem piše kako je Ivanka “žena s pravim karakterom i stilom”.

Na taj način je Ivanka Majić preko noći dobila nove pratioce. U razgovoru za BBC je rekla da su nju i njenog supruga u šest ujutro probudili pozivi novinara.

Mnogi su primijetili Trumpovu grešku i ismijali ga, a Ivanka Majić mu je poručila da bi, kao čovjek sa velikom odgovornošću, trebao da bude oprezniji na Twitteru i da bi trebao više vremena da provede učeći o klimatskim promjenama.

Majić je za BBC da se i ranije dešavalo da neko zamijeni profil Ivanke Trump s njenim, ali nikada na ovom nivou. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!