Stravičan snimak s aerodroma Džon Vejn: Harison Ford zamalo udario u putnički avion na pisti (VIDEO)

Ford je nakon dramatičnog slijetanja samo upitao kontrolu leta: “Zar je ovaj avion trebao da bude ispod mene?” Međutim, Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo utvrdila je da kontrola leta ništa nije pogriješila i da je za incident kriv glumac

Foto: Youtube/Printscreen

Na internetu se pojavio zastrašujući snimak incidenta iz vazdušne luke Džon Vejn u Kaliforniji, kada je Harison Ford sa svojim avionom zamalo udario u putnički avion.

Popularni glumac se spuštao u trenutku kada je veliki avion dolazio na pistu, ali je, srećom, prošao iznad njega i sigurno sletio.

Ford je nakon dramatičnog slijetanja samo upitao kontrolu leta: “Zar je ovaj avion trebao da bude ispod mene?”

Međutim, Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo utvrdila je da kontrola leta ništa nije pogriješila i da je za incident kriv glumac. Ford je sada u iščekivanju kazne, a mogao bi da ostane bez dozvole, prenosi portal jutarnji.hr.

Najpoznatiji incident u vazduhu Ford je imao u februaru 2015. godine. Tada je otkazao motor njegovog retro aviona iz Drugog svjetskog rata, a glumac se srušio na golf igralište. Međutim, za razliku od ovog incidenta, stručnjaci su nahvalili Forda da je izveo sjajan manevar, “skliznuo” niz igralište i spasio sebi život.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!