Predsjedništvo SNS jednoglasno odlučilo: Vučić kandidat za predsjednika Srbije

Glavni odbor stranke u petak bi trebalo da potvrdi njegovu kandidaturu za predsjednika Srbije. Predsjedništvo je Vučića obavezalo da nastavi razgovore sa aktuelnim predsjednikom Srbije i da pokuša da obezbijedi puno državno jedinstvo

Foto: Youtube (Printscreen)

Članovi Predsjedništva Srpske Narodne Stranke (SNS) jednoglasno su danas odlučili da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

Prema saznanjima “Blica”, Glavni odbor stranke u petak bi trebalo da potvrdi njegovu kandidaturu za predsjednika Srbije.

Predsjedništvo je Vučića obavezalo da nastavi razgovore sa aktuelnim predsjednikom Srbije i da pokuša da obezbijedi puno državno jedinstvo.

“Predsjednik SNS Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj vjeri nastavi razgovore sa sadašnjim predsjednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbijedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u namjeri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbijedi njen dalji napredak”, piše u saopštenju.

Takođe se dodaje da je predsjednik SNS dužan da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbijedi široku narodnu podršku za pobjedu na predstojećim izborima.

Sjednica Glavnog odbora SNS biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.

Sjednica Predsjedništva SNS, na kojoj je danas popodne donijeta odluka da Vučić bude kandidat, završena je oko 17 časova, nakon sat vremena.

Funkcioneri stranke počeli su da pristižu desetak minuta prije najavljenog početka sjednice, a lider stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je oko 16 časova.

Ispred sjedišta stranke na Novom Beogradu prje početka sastanka okupili su se novinari, ali Vučić nije htio da odgovori na njihova pitanja, već se odmah uputio na sjednicu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!