Adel polomila Gremija za najbolji album na dva dijela da bi ga podijelila sa Bijonse: Ne mogu ovo da prihvatim (VIDEO)

Adel je istakla da je očekivala da će ovo priznanje otići u ruke američke pevačice za njeno izdanje “Lemonade”, a svojim potezom rasplakala je sve prisutne. “Ja sam njena velika obožavateljka, navijala sam i glasala za nju. Mislila sam da je sada pravo vrijeme da ona pobijedi. Šta treba da uradi da bi osvojila Gremija za album godine?”, rekla je Adel i opsovala

Dodjelu Gremi nagrada, koja je 59. put održana sinoć u Los Anđelesu, obilježila je pop diva Adel, koja je osvojila čak pet statua.

Ipak, nagradu za album godine, koja joj je uručena za izdanje “25” polomila je na pola kako bi je podelila sa koleginicom Bijonse.

Adel je istakla da je očekivala da će ovo priznanje otići u ruke američke pevačice za njeno izdanje “Lemonade”, a svojim potezom rasplakala je sve prisutne.

“Ne mogu da prihvatim ovu nagradu. Veoma sam zahvalna i polaskana, ali izvođač mog života je Bijonse. Album ‘Lemonade’ je toliko značajan. Obožavam te i želim da budeš moja mama”, rekla je Adel gledajući u Bijonse, a kasnije je na konferenciji za novinare istakla da je dio nje bio tužan kada su proglasili njeno ime, a ne Bijonsino.

“Ja sam njena velika obožavateljka, navijala sam i glasala za nju. Mislila sam da je sada pravo vrijeme da ona pobijedi. Šta treba da uradi da bi osvojila Gremija za album godine?”, rekla je Adel i opsovala, piše “Blic”.

A upravo zbog jedne psovke imala je i peh na nastupu ranije te večeri. Naime, Adel je na ceremoniji trebalo da otpjeva pesmu u čast Džordža Majkla, ali je slučajno otpjevala i necenzurisane stihove, pa je zastala i potom zatražila da počne ispočetka. Ovo je drugi put zaredom da ima poteškoće na nastupima na Gremiju.

“Znam da idemo uživo. Žao mi je, ne mogu ponovo to da uradim, kao prošle godine. Izvinjavam se zbog psovke. Možemo li da počnemo ponovo? Ne mogu ovo da upropastim – zbog zbog njega”.

Nastup je završila u suzama.

Adelin nastup na prošlogodišnjoj dodjeli Gremija su obilježile tehničke poteškoće.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!