Švarceneger podsjetio Trampa na Linkolnov govor i šta znači biti Amerikanac (VIDEO)

Glumac je otkrio da je nazvao svog asistenta kako bi ugovorio sastanak sa Trampom. “Trebalo bi dogovoriti sastanak sa Trampom u Njujorku i onda mu smrskati lice od sto”, rekao je Švarceneger za magazin “Men’s Journal”

Arnold Švarceneger (Foto: Printscreen)

Javni sukob američkog predsjednika Donalda Trampa i Arnolda Švarcenegera se nastavlja.

Glumac je pokušao da smanji tenzije i putem svog Twittera predsjednika SAD podsjetio na govor Abrahama Linkolna i šta znači biti Amerikanac, piše rs.n1info.com.

Prethodno je izjavio da je razmišljao da Trampu razbije glavu.

Tramp je iskoristio tradicionalni molitveni doručak da isproziva Švarcenegera i od prisutnih zatražio da se pomole za glumca zbog loših rejtinga rijalitija Šegrt, koji je američki predsjednik nekada vodio. Dan kasnije na Twitteru je napisao da je Švarceneger bio loš guverner i još gori voditelj, ali da mu se mora priznati da se trudio.

Glumac je otkrio da je nazvao svog asistenta kako bi ugovorio sastanak sa Trampom.

“Trebalo bi dogovoriti sastanak sa Trampom u Njujorku i onda mu smrskati lice od sto”, rekao je Švarceneger za magazin “Men’s Journal”.

Ipak, dodao je da je razmislio o tome i shvatio da ne može predsjedniku da razbije glavu. Umesto toga je objavio video u kojem poziva Trampa da “radi za sve Amerikance podjednako agresivno kako se borio za svoj rejting”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!