Odmor daleko od očiju javnosti: Barack Obama uživa u surfovanju na Britanskim djevičanskim ostrvima (VIDEO)

Obama je, daleko od očiju javnosti, odlučio da odmor provede na Karibima. Posljednjih dana, u društvu supruge Michelle i prijatelja Bransona, uživa u ekstremnim sportovima, ne skidajući pritom osmjeh sa lica

Foto: Youtube (Prinscreen)

Prije povratka u Washington, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Barack Obama zaronio je u morske pustolovine i prihvatio atletski izazov svog prijatelja i milijardera Richarda Bransona, sa kojim uživa u surfovanju na ostrvu Necker, koje se nalazi u sklopu Britanskih djevičanskih ostrva.

Obama je, daleko od očiju javnosti, odlučio da odmor provede na Karibima. Posljednjih dana, u društvu supruge Michelle i prijatelja Bransona, uživa u ekstremnim sportovima, ne skidajući pritom osmjeh sa lica.

Najnovije fotografije prikazuju odlično raspoloženog Obamu kako se u dobroj formi i sa priličnim talentom bori sa talasima u moru, ispred Bransonovog privatnog ostrva Necker.

Foto: Youtube (Printscreen)

Obama je, odmah nakon inauguracije aktuelnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, otputovao sa porodicom u Palm Springs kako bi uživao u golfu i ugodnoj klimi, piše Klix.ba.

U jednom trenutku se javio saopštenjem u kojem je indirektno kritikovao Trumpove poteze prema imigrantima, a zatim je nastavio da odmara i ubrzo otputovao do Bransonovog rajskog ostrva.

Richard Branson je na svom blogu izrazio veliku čast i zahvalnost što je ugostio bivši predsjednički par. Napisao je da mu je Obama ispričao da obožava surfovanje.

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!