Zbog nje cijeli svijet zanima kakvo je vrijeme u Meksiku (VIDEO)

Džanet Garsija je prava seks-bomba koja gledaoce drži prikovane za ekrane dok prča o pravcu i snazi vjetra ili nivou vlažnosti vazduha. Bujna Meksikanka, prepoznatljiva po svojim izraženim ženskim oblinama, na Instagramu ima blizu četiri miliona pratilaca i često kači svoje fotografije iz teretane gdje vrijedno radi na svom tijelu, ali i one izazovne u uskim haljinama ili kupaćim kostimima

Foto: Facebook

A kako bi podigli gledanost, mjesto prezenterke vremenske prognoze obično je rezervisano za atraktivne voditeljke koje su svojevrsni pečat takvog televizijskog formata.

Foto: Facebook

Ipak, jedna meksička televizija je u tom segmentu zadala ozbiljan zadatak konkurentskim TV stanicama, budući da je Džanet Garsija, tamošnja prezenterka vremena, prava seks-bomba koja gledaoce drži prikovane za ekrane dok prča o pravcu i snazi vjetra ili nivou vlažnosti vazduha.

Foto: Facebook

Bujna Meksikanka, prepoznatljiva po svojim izraženim ženskim oblinama, na Instagramu ima blizu četiri miliona pratilaca i često kači svoje fotografije iz teretane gdje vrijedno radi na svom tijelu, ali i one izazovne u uskim haljinama ili kupaćim kostimima, piše “Blic”.

Foto: Facebook

Pojedini gledaoci čak spekulišu da je imala i neke estetske zahvate na svojoj zadnjici, upoređujući ranije video-snimke, ali Garsija ne mari za zlurade komentare već nastavlja da vježba i osmjehuje se sa malih ekrana. Ona je zbog svog bujnog izgleda i prelijepog osmjeha postala prava zvijezda u Meksiku, ali i šire.

Foto: Facebook

Uvjerite se i sami zbog čega cio svijet prati meksičku prognozu vremena.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!