Fotografije demantovale tabloid: Angelina Jolie ne umire već sa djecom uživa na skijanju u Coloradu

Jolie je izvela u šetnju osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne i desetogodišnju Shiloh, dok je Maddox sa društvom uživao u snowboardingu. Četrdesetjednogodišnja glumica je navodno za odmor iznajmila četiri miliona vrijednu kuću sa šest spavaćih soba za djecu i privatnim puteljkom koji im omogućava da se na skijama spuštaju direktno iz kuće

Nakon što je američki tabloid “National Enquirer” razljutio svijet naslovnicom kojom sugeriše da slavna glumica Angelina Jolie umire, da je hospitalizovana sa samo 34 kilograma, objavljene su fotografije glumice na skijanju sa djecom koje apsolutno demantuju skandalozne natpise.

Angelina Jolie trenutno uživa u odmoru sa djecom na skijanju u Coloradu gdje su je u veselim trenucima šopinga i kupovine sladoleda uhvatili paparazzi. U šetnju je izvela osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne i desetogodišnju Shiloh, dok je Maddox sa društvom uživao u snowboardingu.

Četrdesetjednogodišnja glumica je navodno za odmor iznajmila četiri miliona vrijednu kuću sa šest spavaćih soba za djecu i privatnim puteljkom koji im omogućava da se na skijama spuštaju direktno iz kuće, piše Daily Mail, prenosi portal avaz.ba.

Njihov otac, Brad Pitt, naravno nije bio s njima, a mediji prenose izjave njegovih prijatelja koji kažu da su mu ovo bili najgori praznici u životu. Navodno je posjetio djecu pod nadzorom na Božić u njihovom domu u Los Angelesu, ali Maddox nije htio da ga vidi.

Prošla su četiri mjeseca otkako je Jolie podnijela papire za razvod, a stvari, čini se, idu samo na gore. Prošlog mjeseca Bradovi advokati su podnijeli zahtjev sudu u LA-u da zapečati dosijee njihove djece jer su navodno neke informacije o njihovim posjetima psihologu i drugi emotivni problemi procurili u medije. Za to optužuje bivšu suprugu koja bi ponajprije trebala da misli na interese djece.

Nakon što je Pitt oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, oba roditelja se bore za starateljstvo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!