Bijelo Polje: Velsan Zulević pobjednik takmičenja “Prvi glas Imperijala”

Prema ocjeni žirija koji su činili pjevač Abes Zahimović, Vasilija Obradović iz Televizije Sun, pjevačica Dijana Mojsilović, Miloš Lazarević iz Laki radija i pjevač i kompozitor Slobodan Kovačević, drugo mjesto pripalo je Nikoli Samardžiću iz Mojkovca, a treće Moniki Vujisić iz Bijelog Polja

Velsan Zulević iz Bijelog Polja osvojio je prvo mjesto na takmičenju “Prvi glas Imperijala”, koje je prošle sedmice u tom gradu organizovao Wproduction u saradnji sa Imperijal šoping centrom.

Prema ocjeni žirija koji su činili pjevač Abes Zahimović, Vasilija Obradović iz Televizije Sun, pjevačica Dijana Mojsilović, Miloš Lazarević iz Laki radija i pjevač i kompozitor Slobodan Kovačević, drugo mjesto pripalo je Nikoli Samardžiću iz Mojkovca, a treće Moniki Vujisić iz Bijelog Polja.

Prvoplasirani takmičar je osvojio 500, drugoplasirani 300, a trećeplasirani nagradu od 100 eura.

U finalnoj večeri nastupilo je 11 takmičara.

Izvršni producent Wprodukcije Željko Đukić kazao je da je to do sada najozbiljnije organizovano takmičenje na sjeveru države.

“Gledanost na internetu i posjećenost takmičenja tokom polufinala i finala je bila odlična. Planiramo da sa pojedinim takmičarima zajednički radimo na izgradnji njihove karijere”, kazao je Đukić.

Na takmičenje se bilo prijavilo 35 kandidata, od kojih je u polufinale prošlo 22.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!