Urnebesni skeč Saturday Night Live šoua: Kad polugoli Putin dođe u posjetu Trumpu (VIDEO)

Putin je odlučio da dođe kod Trumpa ulazeći kroz dimnjak kako bi mu donio poklon – igračku sa ugrađenom kamerom za špijuniranje. Skeč prati drugarstvo Tillersona i Putina koji svoje dogovore oko nalazišta nafte završavaju mimo Trumpovog znanja, jer se on ionako ne razumije u teme mimo magazina koje treba ugasiti i Kanyea Westa

Saturday Night Live posvetio je još jedan skeč budućem predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu. Ovoga puta, prvom čovjeku najmoćnije zemlje svijeta pridružio se Vladimir Putin.

Alec Baldwin ponovo je briljirao u svom imitiranju budućeg predsjednika SAD, a u tome mu je pomogao John Goodman koji je odigrao ulogu Rexa Tillersona, budućeg ministra spoljnih poslova.

S obzirom na njegov prijateljski odnos sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, Tillerson je bio fasciniran njegovom iznenadnom posjetom, piše portal avaz.ba. Putin je, naime, odlučio da dođe kod Trumpa ulazeći kroz dimnjak kako bi mu donio poklon – igračku sa ugrađenom kamerom za špijuniranje.

Skeč prati drugarstvo Tillersona i Putina koji svoje dogovore oko nalazišta nafte završavaju mimo Trumpovog znanja, jer se on ionako ne razumije u teme mimo magazina koje treba ugasiti i Kanyea Westa.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!