Dok Nemanju Ristića traži Interpol, on se slika sa Lavrovom u Beogradu

Nacionalni centralni biro Interpola Podgorica je početkom mjeseca, na zahtjev Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore, raspisao crvenu potjernicu Interpola za Ristićem zbog sumnje da je jedan od organizatora stvaranja kriminalne grupe koja je planirala da izvede terorističke napade na dan izbora, 16. oktobra.

Foto: Facebook

Nemanja Ristić, za kojim je raspisana međunarodna crvena poternica Interpola zbog sumnje da je jedan od organizatora neuspješnog terorističkog napada na dan izbora u Crnoj Gori, fotografisao se u ponedjeljak u Beogradu pored ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova.

Lavrov se juče, nakon što je zajedno sa ministrom za rad Aleksandrom Vulinom položio vijence na Groblje oslobodilaca Beograda u Drugom svjetskom ratu, fotografisao sa pripadnicima desničarske organizacije Zavjetnici, među kojima se može vidjeti i Ristić, piše portal rs.n1info.com.

Foto: N1 (Facebook)

Nacionalni centralni biro Interpola Podgorica je početkom mjeseca, na zahtjev Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore, raspisao crvenu potjernicu Interpola za Ristićem zbog sumnje da je jedan od organizatora stvaranja kriminalne grupe koja je planirala da izvede terorističke napade na dan izbora.

Pored Ristića, na potjernici su još i državljani Srbije Predrag Bogićević i Miloš Jovanović, kao i državljani Rusije Eduard Širakov i Vladimir Popov.

Viši sud u Beogradu je Ristiću u avgustu prošle godine odredio mjeru obaveznog psihijatrijskog liječenja na slobodi, zbog toga što je uredniku Informativnog programa B92 Veranu Matiću, ambasadoru SAD u Srbiji Majklu Kirbiju i republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac prijetio da će biti strijeljani.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!