Avganistanski dječak koji je nosio dres od najlon kese upoznao Messija (VIDEO)

Messi je dječaku poslao dres sa svojim potpisom i fudbalsku loptu, a sada je Ahmadi dobio priliku da upozna svog uzora, objavili su iz organizacionog odbora Svjetskog fudbalskog prvenstva 2022. godine. Ahmadi će izaći na teren zajedno sa Messijem pred početak susreta, koji će u 17 časova biti odigran na stadionu Thani bin Jassim

Murtaza Ahmadi, avganistanski dječak koji je postao svjetski poznat nakon što je nosio argentinski dres Lionela Messija iz “kućne radinosti”, u Dohi je upoznao svog uzora, jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Šestogodišnji Ahmadi postao je poznat u januaru ove godine, kada se njegova fotografija kako igra fudbal u Messijevom dresu napravljenom od plastične kese pojavila na društvenim mrežama širom svijeta, javlja Anadolija, prenosi Al Jazeera.

Mjesec dana kasnije Messi je dječaku poslao dres sa svojim potpisom i fudbalsku loptu, a sada je Ahmadi dobio priliku da upozna svog uzora, objavili su iz organizacionog odbora Svjetskog fudbalskog prvenstva 2022. godine.

Organizacioni odbor tvitovao je nekoliko fotografija i video snimaka koji prikazuju Messija koji je uzeo Ahmadija u naručje i s njim pozirao uoči prijateljske utakmice između Barcelone i Al-Ahlija, koja se igra u Al-Rayyanu.

Ahmadi će izaći na teren zajedno sa Messijem pred početak susreta, koji će u 17 časova biti odigran na stadionu Thani bin Jassim.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!