Crnogorski policajac zna Kur’an napamet: Oduševio Muftiju, a zatim odbio da primi automobil na poklon (VIDEO)

Šćekić je u policijskim krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu

Crnogorski policajac Milan Milo Šćekić radi u osiguranju zgrade Osnovnog suda u Kolašinu, a pažnju je privukao zbog toga što je pročitao više od 3.000 knjiga, neke i više puta.

Kako prenosi “Avaz”, u intervjuu za crnogorske medije 33-godišnji Milan Šćekić je otkrio kako iščitavajući knjige iz područja psihologije, sociologije, teologije kao i književna djela, uči kako na drugačiji način gledati na svakodnevicu. Šćekić je u policijskim krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu.

“Napisao sam samo jednu, ali mi je toliko bilo žao toga čovjeka, da sam otišao i sam je platio”, kazao je Šćekić te dodao da kada uhvati nekog u prekršaju pokuša mu s pedagoškog pristupa objasniti okolnosti te na taj način djelovati na ljude da više nikada ne počine slično djelo.

Za vrijeme osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, Milo je nekoliko puta bio nagrađivan nagradama za najbolje učenike, a za poziv policajca se odlučio kako bi pomagao ljudima.

Prilikom gostovanja kod Darka Šukovića na Atlas televiziji, Šćekić je pokazao i zavidno poznavanje Kur’ana. Rekao je da časni Kur’an zna bukvalno napamet.

Pogledajte kako Milo Šćekić citira ajete iz Kur’ana, ali i šta govori o svom susretu sa tadašnjim glavnim muftijom Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!