Kako je Plavljanin, zahvaljujući medijima, po drugi put “ubio” istog konja

“Nesreća se dogodila prije mjesec i po dana, u ponoć. Uzrok je bila velika magla koja je smanjila vidljivost. Iznenada, sa lijeve strane puta je izašao konj i skočio na auto”, ispričao je za Portal Revije Fokus vozač audija, koji je želio da ostane anoniman

Foto: Podgoricki vremeplov

Saobraćajna nezgoda koja se desila na putu Gusinje – Plav, kada je vozilo marke audi usmrtilo konja, objavljena u svim crnogorskim medijima.

Fotografiju udesa prva je objavila Facebook stranica Podgorički vremeplov, da bi ostali mediji objavili da se nesreća dogodila 1. novembra ove godine, “zbog nemarnosti vozača”.

“Nesreća se dogodila prije mjesec i po dana, u ponoć. Uzrok je bila velika magla koja je smanjila vidljivost. Iznenada, sa lijeve strane puta je izašao konj i skočio na auto”, ispričao je za Portal Revije Fokus vozač audija, koji je želio da ostane anoniman.

On je istakao da je vozio 70 km/h i da brzina nije bila uzrok udesa.

Na sreću, ni on ni drug koji je bio u autu nijesu povrijeđeni.

Materijana šteta je bila velika.

Fotografija koja je objavljena u medijima nastala je u jutarnjim satima zbog vještačenja, a vozač je zahvaljući medijima nakon mjesec i po dana od saobraćajne nesreće po drugi put “ubio” istog konja.

Selma Šarkinović

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!