Roditelji napustili četvoro djece, o njima brine djed: “Mene zovu babo, dedo, a nekad i mama…” (VIDEO)

“Ljubav im je potrebna. Mi se trudimo, ali znamo da majku i oca ne može nitko zamijeniti. Sina i snahu sam pitao za sve, ali njih ništa ne zanima”, kazao je Edin Džafić

Briga o četvoro djece nije jednostavna, pogotovo kada imaju samo šest, četiri, tri i godinu i po. Edin Džafić iz Breze u Bosni i Hercegovini brine upravo o tako mladoj djeci jer su ih njegov sin i snaha napustili nakon što su se prije godinu dana razveli i krenuli novim životnim putevima.

To je, naravno, bio šok za cijelu obitelji, ali on je odmah preuzeo brigu o unučadi. Briga za četvoro djece nije laka nikome, a on je i bez njih bio slabog zdravlja i malih primanja. Edin o njima brine 24 sata dnevno, a njegova supruga pokušava dodatno zaraditi radeći lokalnoj trgovini.

“Ljubav im je potrebna. Mi se trudimo, ali znamo da majku i oca ne može nitko zamijeniti. Sina i snahu sam pitao za sve, ali njih ništa ne zanima. Sve je ovo sada moj život. Mene zovu babo, dedo, a nekad i mama. Željni su majke, topline… Mi mu pružamo što imamo, ali jedna je majka i jedan je otac. Borim se koliko god mogu. Teško je raditi, a njih čuvati”, rekao je za Edin za Hayat.ba.

Foto: Screenshot-Hayat televizija

Idi na VRH
error: Content is protected !!