Đukanović mijenja Vujanovića: Biće kandidat za predsjednika Crne Gore

Aktuelni premijer i predsjednik Demokratske partije socijalista, prema pouzdanim informacijama naše redakcije, kandidovaće se za predsjednika Crne Gore na sljedećim izborima, 2018. godine. Predsjednik Filip Vujanović nije spreman da po drugi put krši Ustav i kandiduje se za četvrti predsjednički mandat

Iako crnogorski mediji uveliko najavljuju povlačenje Mila Đukanovića iz politike, prema saznanjima Portala Revije Fokus to će ipak neće desiti.

Aktuelni premijer i predsjednik Demokratske partije socijalista, prema pouzdanim informacijama naše redakcije, kandidovaće se za predsjednika Crne Gore na sljedećim izborima, 2018. godine.

Predsjednik Filip Vujanović, saznaje Portal Revije Fokus, nije spreman da po drugi put krši Ustav i kandiduje se za četvrti predsjednički mandat.

Podsjetimo, Đukanović je ranije dva puta napuštao premijersku funkciju, ali se i vraćao, kako je tada objašnjavano, zbog političkih potreba, jer se ocjenjivalo da je njegovo iskustvo i dalje nezaobilazno u važnim državnim poslovima.

Njega će, odlukom Glavnog odbora DPS-a, naslijediti Duško Marković.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!