CdM objavio tonske zapise razgovora: Poslušajte o čemu su pričali Aleksandar Sinđelić i izvjesni Velimirović

CdM piše da se iz tonskog zapisa razgovora Sinđelića sa Velimirovićem, koji je član grupe, “jasno zaključuje da Sinđelić direktno koordinara akciju spajanja grupa koje su došle u Crnu Goru, sa Dikićem, kao i da pokušava da umiri nervoznog Velimirovića i njegove ljude, da budu strpljivi, sjede i čekaju dolazak Dikića i pripremu za upad u Skupštinu”

Nakon što su “Dnevne novine” objavile transkript razgovora osoba uključenih u organizaciju terorističkih akcija i izazivanja nereda planiranih u Podgorici tokom proglašenja rezultata izbora, kada su navodno trebali naoružani da zauzmu institucije, u srpskim medijima se oglasio Aleksandar Sinđelić zvani Sinđa, negirajući da ima bilo kakve veze sa dešavanjima u našoj zemlji tokom izbornog dana, piše CdM.

Taj portal prenosi da “Dnevne novine” posjeduju tonski zapis razgovora između Sinđelića i izvjesnog Velimirovića, koji jasno dokazuje da “Sinđelić direktno koordinara akciju spajanja grupa i pripremu za upad u Skupštinu Crne Gore na dan izbora”.

Sinđelića tužilaštvo sumnjiči da je vođa kriminalne grupe i da je zajedno sa Bratislavom Batom Dikićem organizovao terorističke napade.

CdM prenosi da je, u izjavi za srpske medije, Sinđelić rekao da nije prijatelj sa Dikićem, iako ga poznaje, i da ne zna ljude koji su uhapšeni. Jedino mu je poznato da su otišli da podrže “našu braću”, a ne da prave problem.

CdM piše da se iz tonskog zapisa razgovora Sinđelića sa Velimirovićem, koji je član grupe, “jasno zaključuje da Sinđelić direktno koordinara akciju spajanja grupa koje su došle u Crnu Goru, sa Dikićem, kao i da pokušava da umiri nervoznog Velimirovića i njegove ljude, da budu strpljivi, sjede i čekaju dolazak Dikića i pripremu za upad u Skupštinu”.

“Neka na osnovu preslušanog tonskog zapisa građani i Crne Gore, ali i Srbije samo prosude koliko je istinito ono što izjavljuje ovaj četnički vojvoda”, pišu novinari ovog crnogorskog portala.

CDM najavljuje da će “‘Dnevne novine’ i sjutra nastaviti sa objavljivanjem djelova transkripta presretanih razgovora osoba koje su 16. oktobra, zajedno sa političkim subjektima u Crnoj Gori, pokušali da izazovu haos i nasilno upadnu u Skupštinu”

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!