Nije dočekala da sazna ko joj je ubio ćerku: Preminula majka pjevačice Jelene Marjanović

Zorica se dugo borila s opakom bolešću, a neposredno prije ćerkinog ubistva završila je posljednji ciklus hemoterapije. Sinoć je pozvala zeta Zorana i tražila mu da vidi svoju unuku posljednji put, jer je osjetila da joj je zdravstveno stanje jako loše. “Jano, Jano, dovedite mi Janu”, bilo je posljednje što je rekla

Jelena je ubijena 2. aprila (Foto: Facebook)

Majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, preminula je danas nakon teške bolesti.

Zorica se dugo borila s opakom bolešću, a neposredno prije ćerkinog ubistva završila je posljednji ciklus hemoterapije.

Sinoć je pozvala zeta Zorana i tražila mu da vidi svoju unuku posljednji put, jer je osjetila da joj je zdravstveno stanje jako loše.

“Jano, Jano, dovedite mi Janu”, bilo je posljednje što je rekla.

Zoran je želio da joj ispuni tu želju i da je dovede danas poslije vrtića, ali, nažalost, Zorica nije izdržala.

Majka brutalno ubijene pjevačice preminula je u svojoj kući u Borči oko 11 časova.

Ranije je izjavila da joj je posljednja želja bila da sazna ko je ubio njenu ćerku, ali joj se to, nažalost, nije ispunilo.

“Jedno vrijeme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje. Međutim, posljednji rezultati su mnogo loši i vjerujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da prije nego što zauvijek sklopim oči saznam ko mi je ubio dijete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: ‘Zašto?’ Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog svijeta. Da mi kaže šta mu je moje dijete zgriješilo”, bilo je sve što je rekla među posljednjim izjavama, piše “Kurir”.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči. Njeno unakaženo tijelo pronađeno je dan kasnije na istom mjestu gdje je i nestala.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!