Albanski milioner sagradio Bijelu kuću usred Đakovice, kada vidite kako je opremio ostaćete bez teksta (VIDEO)

Unutrašnjost kuće je priča za sebe. Na tavanici se nalaze preslikani motivi iz Sikstinske kapele, svuda je pozlaćeni namještaj i skulpture rimskih bogova, a svakako najčudniji eksponat je, ni manje ni više, nego pravi pravcati Lambordžini

Antički stubovi, pozlaćeni namještaj, Lambordžini u predsoblju, rimski bogovi, nema šta nema…

Milioner Kened Frokaj u Đakovici je sagradio kuću koja se po arhitektonskom rješenju razlikuje od svega što ste imali prilike da vidite.

Konstrukciju nosi 16 antičkih stubova a na krovu se vijore čak četiri zastave: Albanije, SAD, Švajcarske i zastava Kosova.

Unutrašnjost kuće je priča za sebe. Na tavanici se nalaze preslikani motivi iz Sikstinske kapele, svuda je pozlaćeni namještaj i skulpture rimskih bogova, a svakako najčudniji eksponat je, ni manje ni više, nego pravi pravcati Lambordžini.

Kako piše “Kurir”, vlasnik vile kaže da je bio inspirisan helenističkom kulturom, a na to bi trebalo da ukaže i jedna od slika Kosovskog boja koji se odigrava pred hramom Partenon.

Kosovksi portal “Bota sot” objavio je prilog o ovoj zanimljivom domu i njenom graditelju Kenedu Frokaju, koji duži niz godina živi i radi u Švajcarskoj.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!