Nakon jučerašnje stravične nesreće preminula i Ksenija Brković (24)

Brković je prevezena u Klinički centar u Podgorici gdje je podlegla povredama. U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 14 časova dogodila na putu Podgorica – Nikšić poginuo je Slavko Baković (24), predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi i kandidat za poslanika

Foto: Facebook

Ksenija Brković (24), koja je nakon jučerašnje nesreće na putu Podgorica – Nikšić prevezena u Klinički centar u Podgorici, podlegla je povredama.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 14 časova dogodila na putu Podgorica – Nikšić poginuo je Slavko Baković (24), predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi i kandidat za poslanika.

Lakše povrede zadobili su Uve Hasani (30), Aldon Faći (22), A. T. (16), Mladen Crnogorac (35) i Anes Hajlovac (27).

Kako su prenijele “Vijesti”, u udesu su učestvovala dva putnička automobila, kombi i teretno vozilo. Stradali Baković je upravljao vozilom marke reno klio (PG BH 944), dok je Radovan Žunjić, koji je prošao bez povreda, upravljao renoom modus (PG FP 988).

Za upravljačem kamiona Man (T93-M-948) bio je Ajdin Senaid (40) iz Visokog, dok je za upravljačem kombija reno trafik (A57-M-802) bio Mladen Crnogorac iz Pala.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!