Srpska Vlada dobila gej ministarku, Vučić poručio: Ona je toliko fina i ljupka, zanima me samo njen rezultat

“Baš me briga, to je njeno pravo, mene zanima njen rezultat. Ako možete da mi kažete nešto loše iz njene biografije, u njoj nema mrlja – to je žena koja je mnogo učinila za sve nas i veoma se radujem našem zajedničkom radu. Ona ima izvanrednu energiju, a mene samo zanima šta će da bude njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom”, rekao je Vučić

Vlada Srbija imaće i jednu ministarku koja se javno izjašnjava kao osoba homoseksualne orijentacije, rekao je Aleksandar Vučić danas u Skupštini Srbije.

“Ana Brnabić, koja će biti ministarka državne uprave i lokalne samouprave, pripadnik je gej populacije. Ona to ne krije i sa ponosom govori. Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: ‘Predsjedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada da govore…’ A ja sam odgovorio: ‘Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vrijedna”, rekao je Vučić i dodao:

“Baš me briga, to je njeno pravo, mene zanima njen rezultat. Ako možete da mi kažete nešto loše iz njene biografije, u njoj nema mrlja – to je žena koja je mnogo učinila za sve nas i veoma se radujem našem zajedničkom radu. Ona ima izvanrednu energiju, a mene samo zanima šta će da bude njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom”, rekao je Vučić, prenosi portal slobodna-bosna.ba.

Ana Brnabić je diplomirala u oblasti marketinga na Hull univerzitetu u Engleskoj. Izvršna je direktorka Peksim fondacije u posljednjih pet godina. Prema podacima Agencije za privredne registre, ona je i direktorka kompanije “Continental Wind Serbia”, koja investira u vjetropark u Kovinu, u vrijednosti od nekoliko stotina miliona eura. Prije nje na tom mjestu se do 2013. nalazila sestra Kori Udovički, Lidija Zumle Udovički, čiji je suprug Mark Krendal, suvlasnik američke centrale te američke firme.

Brnabićeva je jedan od osnivača konsultantske firme “Development Consulting Group”, a radila je i kao ekspert u USAID-u. Od 2007. bila je i savjetnica direktora Koordinacionog tijela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!