Pomorac iz Gusinja poginuo na brodu u Južnoj Africi

Prema podacima agencije “Sikimić Marine Services” iz Herceg Novog, preko koje je Đorđije Bojović angažovan, nesreća se dogodila 19. juna

Pomorac Đorđije Bojović (32) iz Gusinja poginuo je na brodu koji se nalazio u Durbanu, u Južnoj Africi.

Prema podacima agencije “Sikimić Marine Services”” iz Herceg Novog, preko koje je Bojović angažovan, nesreća se dogodila 19. juna.

“Prema informacijama dobijenim od osiguravajućeg društva, prilikom povratka sa bunker barže pao je sa pilotskih stepenica i usred udarca glavom tragično je izgubio život”, rečeno je “Vijestima” iz agencije.

Dodali su da osiguravajuće društvo radi na ispitivanju uzroka nezgode.

“Hansa Shipping je maksimalno uključena u cilju utvrđivanja nesreće i transporta posmrtnih ostataka do porodične kuće u Gusinju. Na brodu je bilo još sedam crnogorskih pomoraca. Tijelo preminulog će biti dopremljeno u Podgoricu letom iz Istanbula, gdje će ga sačekati porodica i predstavnik Hansa Shippinga. Ukoliko sve bude po planu, sahrana će biti obavljena 3. jula u 14 sati u Gusinju”, saopšteno je “Vijestima” iz agencije.

Istakli su da je Bojović bio vrijedan, disciplinovan i pouzdan pomorac, omiljen među našim i stranim pomorcima zaposlenima u kompaniji”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!