Beograd: Građani lubenicama gađali sjedište Komunalne policije, bijesni zbog smrti prodavca na Vidikovcu

Prema nezvaničnim informacijama “Kurira”, građani su bijesni na policiju zbog prodavca koji je preminuo na Vidikovcu poslije rasprave sa komunalcima, pa su odlučili da ga na ovaj način “osvete”. “Idem do kraja. Sve ću da ih gonim zbog smrti mog muža”, rekla je Ljiljana, supruga Vladimira Marinkovića (55), prodavca lubenica na Vidikovcu koji je u srijedu preminuo nakon rasprave s komunalnim policajcem G. B.

Ispred ulaza u zgradu Komunalne policije u Beogradu danas je bio veliki broj smrskanih lubenica.

Prema nezvaničnim informacijama “Kurira”, građani su bijesni na policiju zbog prodavca koji je preminuo na Vidikovcu poslije rasprave sa komunalcima, pa su odlučili da ga na ovaj način “osvete”.

Zgrada u Makenzijevoj danas je zasuta lubenicama.

“Idem do kraja. Sve ću da ih gonim zbog smrti mog muža”, rekla je za Kurir ranije Ljiljana, supruga Vladimira Marinkovića (55), prodavca lubenica na Vidikovcu koji je u srijedu preminuo nakon rasprave s komunalnim policajcem G. B.
Očajna žena kaže da je njen muž već duže vrijeme bio na meti tog komunalnog policajca i da je i ovog puta očekivao da plati kaznu.

“Rekao mu je da je imao dva infarkta i da ga ne napadaju, ali je jedan od komunalaca čak rekao: ‘Dobićeš i treći’. I to se i dogodilo. Moj muž je pao kao pokošen i umro. Pitala sam tad policajce da li su sad zadovoljni. Zato sam riješena da istjeram pravdu do kraja. Tužiću Komunalnu policiju, oni su krivi za ovu tragediju”, priča kroz suze Ljiljana.

Prema riječima očevidaca, rasprava između Marinkovića, koji 15 godina radi na pijaci na Vidikovcu, i komunalnog policajca nastala zbog toga što je kavez sa lubenicama bio oko 20 centimetra van pijačne kapije.

“Tražio je Vladi ličnu kartu, ali on nije htio da mu je da jer je znao šta slijedi. Taj Vlada je prošle godine morao da plati više od milion dinara kazne da bi mogao da registruje kombi. Više od pola tih kazni napisao mu je upravo taj komunalni policajac”, kaže očevidac, piše “Kurir”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!